Voordat u een keuze maakt voor uw onderhoudspakket kiest, is het verstandig om uw auto bij ons langs te brengen voor een inspectie – vooral als er sprake is van ongebruikelijke defecten die onze aandacht nodig hebben; zoals diepe krassen, leren bekleding, industriële neerslag, boomsap, overspray, het uitbijten van lak door vogelpoep enzovoort. U krijgt de gelegenheid om vragen te stellen gedurende de inspectie, en we u zo goed mogelijk proberen uit te leggen wat we precies kunnen doen en hoe we dit het beste kunnen aanpakken.

Wij bieden 2 soorten inspectie aan:

1 uur voertuiginspectie

Dit zal worden uitgevoerd in de werkplaats van Elite Car Detailing. Wij lopen met u de onvolkomenheden van uw auto na, leggen de processen en stadia uit die uw auto zal doorlopen, en lichten toe hoe we de gebreken kunnen corrigeren aan de hand van onze verschillende pakketten.

BOEK NU VOOR € 75,00 incl. BTW

Volledige rapport incl. foto’s

Zij het voor eigen gebruik, of misschien naar aanleiding van een verzoek van een autofabrikant of spuiter, zullen we de conditie van uw auto documenteren met analytische foto’s en een geschreven evaluatierapport over alle gevraagde onderdelen.

BOEK NU VOOR € 250,00 incl. BTW

Paint depth gauge inspection

Zodra de inspectie afgerond is, hebben we een duidelijk beeld van wat we kunnen realiseren met uw auto, in welke termijn en tegen welke prijs. Zodra u heeft besloten welk pakket het beste past bij uw auto en budget, kunnen wij een afspraak maken. Wel vragen wij een niet-terugvorderbare aanbetaling (€125 + BTW) om uw reservering te garanderen.

Indien u ervoor kiest om een lak correctie te laten uitvoeren door Elite Car Detailing, wordt het bedrag van de voertuiginspectie (€ 75,00 incl. BTW) verminderd op de totaalprijs!

Wilt u toch liever uw eigen auto detailen? Met onze hoogwaardige producten en duidelijke aanwijzingen zal uw auto er zo goed als nieuw uitzien!