LAK CORRECTIE

Lak correctie, ook wel bekend als machinaal polijsten, is een systematische toepassing van verschillende polijststappen om ongelooflijke resultaten te bereiken. Dit proces kan ook dofheid herstellen of het vervaagde lakwerk terug naar zijn oorspronkelijke staat brengen.

BESCHERMING

Elite Car Detailing biedt u een uitgebreide keuze aan van detailing services. Deze zijn opgezet als een jaarlijkse, eenmalige, onderhoud of zelfs een seizoensgebonden behandeling. Wij garanderen uw voertuig te vernieuwen en beschermen. Zoals ons logo het zegt; bieden wij een “Elite Service”.

valeting-package-clean-car-wash-detailing_v2

VERZORGING

Het belangrijkste element in het behoud van het uiterlijk van uw auto is het poetsen. Ons doel bij verzorging van uw voertuig is om uw auto er zo goed mogelijk uit te laten zien zonder eventuele lak correctie. Reinigen, polijsten en beschermen.

optional-extras-detail-roof-leather-interior-exterior

ONDERHOUD

Waarom voegt u niet een van onze speciale diensten toe als een extraatje bij uw detailing pakket om het plaatje compleet te maken? Wij bieden opties aan zoals; interieur reinigen, leer conditioneren, (Gtechniq) wax behandeling, dakafdichting, renoveren lichtmetalen velgen…

VOERTUIGINSPECTIE

Voor het kiezen van uw onderhoudspakket, is het een goed idee om uw auto bij ons langs te brengen voor een inspectie – vooral als er sprake is van ongebruikelijke defecten die onze aandacht nodig hebben, zoals diepe krassen, leren bekleding, industriële neerslag, boomsap, overspray, het uitbijten van lak door vogelpoep enzovoort…
U krijgt de gelegenheid om vragen te stellen gedurende de inspectie, en we zullen ons best doen om u uit te leggen zo veel als we kunnen over wat we moeten doen om het op te lossen en hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Om een afspraak te maken voor een voertuiginspectie, kunt u bellen met +31 (0)6 139 256 53, of neem contact op per mail.

Wilt u toch liever uw eigen auto detailen? Met onze hoogwaardige producten en duidelijke aanwijzingen zal uw auto er zo goed als nieuw uitzien!